Curriculum Vitae – CV

Curriculum Vitae model simple

Curriculum Vitae Simplu

Max 2 minute

de completat

 

Daca esti in cautarea unui CV simplu si rapid de completat cu siguranta il vei gasi pe aceasta pagina.
Cv este documentul solicitat de catre angajator in vederea angajarii si cuprinde informatiile legate de tine si activitatea ta anterioara.

Cel mai utilizat Curriculum Vitae este modelul european Europass dar si cel prezentat pe pagina este foarte bun deoarece este un model de CV simplificat si usor de completat.

In sectiunea de mai jos gasesti gratuit pentru download un model de CV obisnuit necompletat. Il poti printa si vei avea un model de CV in alb pe care il vei completa rapid cu pixul sau il poti completa pe calculator si printa. Ambele variante sunt corecte.

Pentru ca tie sa iti fie cat mai usor am redactat un model necompletat de CV in alb pe care tu sa il poti completa cat mai usor.

Modelul de CV simplu este disponibil in format Word si PDF si tot ceea ce ai de facut este sa il descarci si sa incepi completarea lui. Nu dureaza mai mult de 2 minute.

Daca vrei niste sfaturi bune despre cum sa iti completezi CV-ul citeste articolul Sfaturi practice pentru un CV de succes

In unele cazuri este necesara si scrisoarea de intentie atasata CV-ul. Daca ai nevoie de un model simplu de scrisoare de intentie foloseste cu inceredere modelul gratuit disponibiul aici.
De asemenea unele institutii solicita pe langa cv-ul tau si o cerere de angajare. Acest formular simplificat il gasesti gratuit apasand aici.
Daca inca esti angajat iti recomandam si modelul de cerere de demisie in caz ca ai nevoie de schimbarea actualului loc de munca.