Cerere pentru concediu pentru administrarea dozei de vaccin impotriva COVID-19

Model cerere zi libera platita Vaccin Anti Covid

formular actualizat in 2022

  • obtine cate o zi libera de la angajatorul tau pentru fecare doza de vaccin prezentand aceasta cerere insotita de adeverinta de vaccinare;
  • model simplu de completat;
  • download gratuit folosind butoanele de mai jos

Despre formularul Cerere pentru concediu pentru administrarea dozei de vaccin impotriva COVID-19

In cazul in care esti angajat si doresti sa te vaccinezi impotriva COVID-19 conform legii 221/2021 ai dreptul la o zi platita de concediu in ziua in care ti se administreaza doza de vaccin. Zilele se acorda atat la prima doza cat si la rapel.

Pentru a beneficia de aceste zile este necesar sa iti instiintezi angajatorul printr-o simpla cerere la care sa atasezi o copie dupa adeverinta de vaccinare.

Foarte important de stiut este faptul ca zilele libere nu se pot aloca pentru cei vaccinati deja sau pentru cei care sunt vaccinati la locul de munca.

Mai jos vei gasi un model simplu de crerere de concediu pe care va trebui sa il completezi si sa il predai angajatorului tau pentru a beneficia de ziua libera pentru vaccin. Descaraca gratuit in formatul dorit (WORD sau PDF)

Daca doresti mai multe zile de odihna poti apela la zilele tale libere de concediu completand formularul Cerere Concediu de Odihna