Condica De Prezenta

Model condica de prezenta online

Condica prezenta sau Fisa de pontaj zilnica este un document care este obligatoriu pentru societatile comerciale si are rolul de a tine o evidenta a angajatilor privind orele de munca lucrate.

In partea de jos a paginii vei gasi gratuit un model de condica de prezenta necompletat disponibil pentru download in format editabil Word sau PDF

Condica de prezenta 2022, prezentata aici este un model folosit in firmele din Romania si este foarte simplu de folosit iar singurul lucru pe care mai trebuie sa il faci este sa o printezi si sa o dai angajatiilor tai pentu a se semna.

Condica de prezenta se semneaza zilnic de catre toti angajatii atat la sosire cat si la plecare iar in cazul concediului de odihna sau a concediului medical in locul semnaturii se completeaza cu CO (de la concediu).

model condica prezenta

Descarcă modelul de condică de prezență în format Word și PDF. Acesta este un instrument util pentru evidențierea și monitorizarea prezenței angajaților într-un mod eficient. Simplu de utilizat și personalizabil, acest model te va ajuta să ții evidența participării angajaților la activități sau întâlniri importante. Descarcă acum!