Contract de comodat

Contract de comodat locuinta model 2023

De regulă, acest tip de contract de comodat este convenit între persoanele fizice și este frecvent utilizat în momentul în care se dorește înființarea unei societăți comerciale și solicitantul nu dispune de o locație pentru stabilirea sediului firmei.

Principalele avantaje

  • Protecție legală
  • Economisirea costurilor
  • Responsabilitate limitată
  • Colaborare și încredere

 

Modelul de contract de comodat disponibil aici este un model simplificat de contract comodat fara o multime de clauze ideal pentru a incheia in doar cateva minute un contract de comodat al locuintei.

Contract de comodat locuinta se incheie intre cele doua parti COMODANT si COMODATAR si consta in cedarea dreptului de folosinta a apartamentului pe perioada limitata cu titlu gratuit.

Comodatarul este cel care detine proprietatea si o ofera spre folosinta, comodantului pe baza contractului de comodat a locuintei.

Contract de comodat locuinta are intodeauna niste clauze pe care comodatarul  si comodantul trebuie sa le respecte.

In functie de intelegerea dintre cele doua parti clauzele ce se regasesc in orice contract de comodat pot fi mai stricte sau mai blande.

Modelul de Contract de comodat disponibil aici este un model simplu cu clauze reduse pe care fiecare din parti le poate negocia.

Pentru a obtine un model de Contract de comodat apasa pe butonul Download Contract de Comodat model PDF pentru modelul standardizat sau Download Contract de Comodat model WORD pentru formatul editabil.