Contract de comodat

Contract de comodat locuinta model 2022

Acest contract de comodat se incheie de obicei intre persoanele fizice si de cele mai multe ori este folosit la deschiderea unei societatii comerciale cand solicitantul nu detine un spatiu pentru a stabili sediul firmei.

Modelul de contract de comodat disponibil aici este un model simplificat de contract comodat fara o multime de clauze ideal pentru a incheia in doar cateva minute un contract de comodat al locuintei.

Contract de comodat locuinta se incheie intre cele doua parti COMODANT si COMODATAR si consta in cedarea dreptului de folosinta a apartamentului pe perioada limitata cu titlu gratuit.

Comodatarul este cel care detine proprietatea si o ofera spre folosinta, comodantului pe baza contractului de comodat a locuintei.

Contract de comodat locuinta are intodeauna niste clauze pe care comodatarul  si comodantul trebuie sa le respecte.

In functie de intelegerea dintre cele doua parti clauzele ce se regasesc in orice contract de comodat pot fi mai stricte sau mai blande.

Modelul de Contract de comodat disponibil aici este un model simplu cu clauze reduse pe care fiecare din parti le poate negocia.

Pentru a obtine un model de Contract de comodat apasa pe butonul Download Contract de Comodat model PDF pentru modelul standardizat sau Download Contract de Comodat model WORD pentru formatul editabil.