Declaratie de participare la UNTOLD pentru minori – DECLARAȚIE DE ANGAJAMENT-

formular declaratie Untold

Declaratie pentru participarea copiilor la UNTOLD model 2023

În cadrul festivalului Untold, organizatorii acordă o importanță deosebită siguranței și bunăstării minorilor care participă la eveniment. Pentru a asigura că toți minorii beneficiază de o experiență plină de distracție și în siguranță, este necesar ca părinții sau tutorele legal al fiecărui minor să completeze și să depună o declarație de participare în numele acestuia.

Declarația de participare este un document esențial care stabilește regulile și cerințele specifice pentru participarea minorilor la festivalul Untold. Aceasta include informații importante despre identitatea minorului, detalii despre părți implicate (părinți/tutore legal), precum și acordul explicit al acestora cu privire la implicarea minorului în evenimentele destinate exclusiv celor mici.

Regulile privind participarea minorilor sunt stabilite pentru a asigura un mediu sigur și adecvat pentru aceștia. Aceste reguli pot include restricții privind accesul la anumite zone sau evenimente destinate doar persoanelor majore, precum și obligativitatea supravegherii constante a copilului de către un adult responsabil.

Prin completarea și depunerea unei declarații de participare, părinții sau tutorele legal își asumă responsabilitatea pentru copilul lor în timp ce acesta se află în incinta festivalului Untold. Acest document este esențial pentru organizatori, deoarece le permite să verifice și să gestioneze în mod corespunzător participarea minorilor, asigurându-se că aceștia se bucură de evenimente potrivite vârstei lor și sunt în siguranță pe toată durata festivalului.

În concluzie, declarația de participare la festivalul Untold pentru minori este un instrument necesar pentru a asigura siguranța și bunăstarea copiilor care participă la acest eveniment. Prin respectarea regulilor și cerințelor stabilite în această declarație, organizatorii își propun să ofere o experiență memorabilă și lipsită de incidente neplăcute pentru toți cei implicați.