Fiscala A4 Cu Cota De TVA de 19%

In Romania cota standard de TVA este de 19%, de aceea Factura Fiscala Cu Cota de 19% este cea mai des intalnita.

Daca produsele si servicile pe care doresti sa le facturezi sunt mai numerose Factura A4 este cea mai potrivita doarece rubrica de produse si servicii este cea mai generoasa din colecta de tipizate pentru factura fiscala.

                    In functie de genul de produsele sau servicile pe care le comercializati                     Factura Fiscala Cu Cota de 9% si Factura Fiscala Cu Cota de 5% va pot fi utila.

Factura Fiscala A4 cu Cota de TVA de 19%

Factura Fiscala A4 este disponibila in mai multe formate.

Factura Fiscala A4 in formatul word este cea mai des folosita datorita usurintei de a personaliza antetul cat si datele de facturare. De asemenea o poti folosi ca si template factura fiscala pentru a emite mai usor facturi fiscale cu datele tale gata completate.

Factura Fiscala A4 in formatul excel este fa fel de practica ca si factura model word avand aceleasi avantaje dar mai familiara celor obisnuiti cu documentele contabile.

Factura Fiscala A4 in formatul PDF este varianta de baza de factura fiscala originala care o gasesti la orice raion cu tipizate. Factura fiscala se tipareste in alb iar ulterior se completeaza de mana cu toate datele firmei, datele clientului, si toate datele necesare pentru ca factura sa fie valabila.

Factura Fiscala A4 in formatul JPG este modelul cel mai usor de a emite o factura fiscala. Doar da print la formular si incepe completarea facturi.

Alege modelul de factura potrivit pentru tine.