Informatii complete pentru întocmirea unei fișe de pontaj conforme cu legislația

foaie colectiva

Foaie de pontaj Model 2023

Fișa de pontaj conține informații precum numele angajatului, data și ora la care acesta începe și încheie activitatea, precum și pauzele luate pe parcursul zilei. Aceste informatii sunt înregistrate pentru a asigura respectarea programului și pentru a urmari eficiența muncii desfășurate.

Cum să completezi corect și precis o foaie de pontaj?

Pentru a completa corect fisa de pontaj, este important să urmezi câteva reguli și să completezi informațiile necesare în mod corect si complet.

În primul rând, va trebui că completezi toate câmpurile obligatorii de pe foaia de pontaj. Acestea includ:

  • perioada de timp pentru care se completează pontajul.
  • data
  • numele angajatului
  • orele lucrate zilnic.

De asemenea, este esențial să specifici orele exacte la care se începe și termină munca în fiecare zi. Acest lucru ajută la calcularea precisă a numărului total de ore lucrate.

În cazul în care există pauze sau concedii medicale, asigură-te că le menționezi în mod clar pe foaia de pontaj. Informațiile suplimentare precum motivul concediului medical sau durata pauzelor pot fi adăugate într-un spațiu special destinat acestor detalii.

Este recomandat să semnezi foaia de pontaj pentru a confirma că informațiile furnizate sunt corecte și veridice.

În concluzie, completarea unei fise de pontaj și furnizarea informațiilor necesare si corecte sunt obligatorii pentru evidenta timpului de lucru al angajatilor.

Această foaie, disponibilă în formatele Word și PDF, oferă o modalitate simplă și organizată de a înregistra pontajul lunar al angajaților. Modelul de foaie colectivă de prezență pentru anul 2023 poate fi descarcat gratuit și utilizat pentru a monitoriza prezenta și activitatile zilnice ale personalului. Acest document permite centralizarea informațiilor referitoare la orele lucrate, concedii sau absențe justificate.