Cerere de angajare

cerere angajare model 2023

Cerere de angajare simpla

  • simplu si rapid de completat
  • model actualizat 2023
  • format editabil WORD
  • format PDF pentru listare si completare
  • model apreciat de angajatori

 

Despre cererea de angajare

Cererea de angajare este un formular de completare a CV-ului care uneori este solicitat de angajator alteori nu, dar cel mai bine e sa fi pregatit si sa il ai in dosarul tau pentru angajare. Prin acest document formal soliciti aprobarea angajarii la  firma / institutia la acre aplici

Unde gasesc un model de cerere de angajare?

Pe internet se gasesc o mulțime de exemple de cereri de angajare dar varianta propusa de noi este cea mai simpla si rapida cerere de angajare 2023.

In cazul in care angajatorul iti solicita o cerere de angajare pentru unul din posturile disponibile in cadrul firmei sau institutiei respective,  vei gasi un model simplu si rapid pe care poti sa il personalizezi cu datele tale sau le completezi de mana.

Cum descarc modelul de cerere de angajare?

Mai jos vei gasi butoanele de descarcare gratuita a modelului de cerere de angajare in formatul editabil WORD cat si in format PDF si JPG

Am completat cererea de angajare, mai am nevoie si de CV?

DA. Cererea de angajare este o completare a CV-ului care este obligatoru la orice angajare. Daca inca nu ai reusit sa iti intocmesti CV-ul iti putem oferi un model curriculum vitae atat in format WORD cat si PDF, totul gratuit.