Model declaratie pentru scoaterea din evidență a mijloacelor de transport – Primaria Cluj Napoca

declaratie pentru scoaterea din evidență a mijloacelor de transport

Vă punem la dispoziție un model de declarație pentru scoaterea din evidență a mijloacelor de transport, conform cerințelor legale în vigoare. Această declarație este necesară în cazul în care doriți să efectuați procedura de scoatere din evidență a unui vehicul și să beneficiați de eliminarea impozitului corespunzător.

Este important să aveți la îndemână toate informațiile necesare în momentul completării declarației. Acestea includ datele personale ale proprietarului autovehiculului, precum și informațiile specifice despre mijlocul de transport (marca, model, număr de înmatriculare etc.). Asigurați-vă că toate aceste detalii sunt corecte și complete pentru a evita orice neclarități sau întârzieri în procesul de scoatere din evidență.

Pentru a descărca gratuit modelul de declarație pentru scoaterea din evidență a mijloacelor de transport în format PDF, vă rugăm să apăsați butonul de mai jos. Asigurați-vă că completați toate câmpurile obligatorii și verificați cu atenție corectitudinea datelor furnizate.