Model Fișă de anunțare a sosirii și plecării

model fisa cazare

O fișă de anunțare reprezintă un document utilizat pentru a înregistra informațiile referitoare la sosirea și plecarea unei persoane  dintr-o locație specifică.

Formularul de sosire și plecare este conceput pentru a înregistra detaliile relevante, cum ar fi data și ora sosirii/plecării, numele persoanei sau numărul vehiculului, scopul vizitei și alte informații necesare.

În contextul legislației privind păstrarea documentelor, fișa de anunțare a sosirii și plecării reprezintă un instrument esențial pentru înregistrarea și monitorizarea fluxului de persoane într-o locație specifică. Având în vedere importanța sa, am creat un model actualizat pentru anul 2023, disponibil gratuit în format Word și PDF.

Descărcarea acestui model este gratuită și oferă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de un document standardizat, ușor de utilizat și conform cu legislația în vigoare. Acesta poate fi adaptat nevoilor specifice ale fiecărui utilizator și poate fi completat cu informațiile relevante referitoare la sosiri și plecări.

Pentru a beneficia de acest instrument util și gratuit, vă invităm să descărcați modelul nostru actualizat al fișei de anunțare a sosirii și plecării apasand unul din cele doua butoane de mai jos.