Model instiintare asociatia de proprietari – Renovare Apartament

Model cerere pentru renovarea apartamentului.

Daca doresti sa incepi anumite lucrari de renovare la tine in apartament este bine sa intocmesti o adresa asociatiei de proprietari de care aparti prin care sa ii informezi asupra acestui fapt.

De regula presedintele blocului comunica mai departe (de obicei la avizierul blocului) pentru a lua la cunostinta toti locatarii care locuiesc in acelasi imobil.

Daca vrei sa incepi renovarea apartamentului singur sau cu  o firma de constructii este important sa anunti in scris acest lucru printr-un formular simplificat disponibil pentru download in partea de jos a paginii.

Este important sa anunti ce tip de lucrari de renovare executi deoarece presedintele blocului poate comunica la avizier eventualele intreruperi care ar afecta ceilalti locatari din imobil.

Pentru ca renovarea apartamentului tau sa ii deranjeze cat mai putin pe vecini va trebui sa iei in considerare respectarea orelor de liniste.

Cererea pentru renovarea apartamentului se redacteaza in doua exemplare, unul se inmaneaza Asociatiei de Proprietari iar pe celalat se solicita numar de inregistrare pentru a confirma primirea de catre Asociatia de Proprietari.

Pentru a descarca formularul de cerere pentru renovarea apartamentului apasa pe butoanele Download cerere renovare apartament model PDF sau Download cerere renovare apartament model WORD.

Daca lucrarile de renovare sunt mai complexe si nu mai locuiesti la apartament poti inainta o cerere scoatere persoane de la intretinere pentru a nu mai plati in plus la cheltuelile de intretinere pe peroada executiei lucrarilor de renovare.