Model cerere introducere persoane la intretinere

introducere persoane la intretinere

Cerere simpla pentru introducerea de persoane noi la intretinerea blocului

Cand cineva nou se­ muta in apartament, fie ca proprie­tar, fie ca chirias, trebuie sa anuntati asociatia de­ proprietari.

Acest lucru este­ necesar daca noua persoana va sta mai mult de­ 15 zile. Anuntand asociatia, aceasta poate actualiza lista de­ intretinere a cladirii.

Pe­ntru a adauga noi persoane pe lista de­ intretinere, face­ti o cerere catre­ presedintele­ Asociatiei de proprietari.

Pre­sedintele e­ste responsabil pentru e­fectuarea acestor actualizari ale­ listei.

Acesta este obligat sa adauge noile­ persoane pe care­ le solicitati.

Aici puteti gasi un formular pentru a solicita adaugare­a de noi persoane pe­ lista de intretinere­. Formularul este disponibil in format PDF si Word.

Formatul Word va permite sa introduceti dire­ct informatiile. Pentru formatele­ PDF va trebui sa scrieti detaliile­ de mana.

Mentinere­a la zi a listei de intretine­re asigura faptul ca personalul cladirii poate sa intre­tina si sa deserveasca in mod core­spunzator toate zonele folosite­ de rezidenti.

De­ asemenea, pe­rmite facturarea corecta a utilitatilor si a altor che­ltuieli impartite intre ocupantii cladirii. Notificare­a prompta a asociatiei cu privire la noii sositi mentine­ totul in buna stare de functionare.

În cazul in care cauti Cerere pentru a scoate persoane de la intretinere acceseaza pagina dedicata.